Over Spathodea

Over Spathodea

Alles onder één dak. Dat is wat Spathodea u biedt. U huurt een appartement en kunt zorg en begeleiding ontvangen (als het nodig is). Deze zorg verlenen wij vanuit de Wlz of thuiszorg.
In Spathodea wordt vanuit een christelijke identiteit waarde gehecht aan omzien naar elkaar. Er zijn veel mogelijkheden om andere huurders en de mensen in de buurt te ontmoeten. Omdat u als huurder mag zijn wie u bent, zult u zich volledig thuis voelen op deze mooie plek.

Ontmoet u graag andere mensen? In de ontmoetingsruimte Tamarinde is het mogelijk om met elkaar koffie te drinken, te eten of een verjaardag te vieren. In de Tamarinde worden diverse activiteiten gedaan waar u aan kunt deelnemen. Spathodea heeft ook een kapper en een pedicure in huis waar u (op afspraak) terecht kunt.
Eén keer in de twee weken is er een dienst van Woord en Gebed in de Tamarinde. Daarnaast is er één keer in de maand Bijbelkring.

Wilt u de deur uit? Spathodea ligt rondom een ruim plein met tuin in een sfeervolle wijk. Heerlijk in het groen en op loopafstand van winkelcentrum Kerckebosch.


 • Cliëntenraad
  Cliëntenraad

  Spathodea kent een eigen cliëntenraad. De cliëntenraad is er voor u en behartigt uw belangen.

  Lees meer
 • Locatiewijzer
  Locatiewijzer

  Informatie voor het wonen in Spathodea.

  Lees meer
 • Stichting Steun Ouderen Zeist
  Stichting Steun Ouderen Zeist

  De stichting richt zich op het bevorderen van het welzijn van ouderen in Zeist, in het bijzonder wat betreft wonen en zorg.

  Lees meer
 • Vacatures
  Vacatures
  Lees meer