Over Spathodea

Over Spathodea

Geriefelijk wonen met zorg op afroep of in nabijheid. Wanneer die omschrijving uw woonwens benadert, is Spathodea voor u beslist aantrekkelijk. Het appartementengebouw ligt rondom een ruim plein met tuin in een sfeervolle wijk.

In Spathodea wordt vanuit een christelijke identiteit waarde gehecht aan omzien naar elkaar. Er zijn veel mogelijkheden om andere huurders en de mensen in de buurt te ontmoeten. Omdat u als huurder mag zijn wie u bent, zult u zich volledig thuis voelen op deze mooie plek.

Spathodea biedt u alles onder één dak. U huurt een appartement en kunt zorg en begeleiding ontvangen (als het nodig is). Deze zorg verlenen wij vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg) of thuiszorg.Ontmoet u graag andere mensen? In de ontmoetingsruimte Tamarinde is het mogelijk om met elkaar koffie te drinken, te eten of een verjaardag te vieren. In de Tamarinde worden diverse activiteiten gedaan waar u aan kunt deelnemen.


Spathodea heeft een kapper en een pedicure in huis waar u (op afspraak) terecht kunt.

Eén keer in de twee weken is er een dienst van Woord en Gebed in de Tamarinde. Daarnaast is er één keer in de maand Bijbelkring.
Wilt u de deur uit? Spathodea ligt rondom een ruim plein met tuin in een sfeervolle wijk. Heerlijk in het groen en op loopafstand van winkelcentrum Kerckebosch.